Vi tilbyr opplæring for ferske skjønnhetspleiere og seminarer og kurs for erfarne skjønnhetspleiere.

Kursene tilbys av Akademiets faste instruktører og personlige seminarer av anerkjente internasjonale instruktører fra utlandet.

Under seminarer brukes det kun skjønnhetspleieprodukter og utstyr i luksus-klasse slik at du får perfekte resultater enkelt og profesjonelt både under opplæringen og med dine kunder!

Vår virksomhet har som mål å bidra til kvalifisering av nye skjønnhetspleiere, tilby praksisplasser i reelt arbeidsmiljø og enten jobb i Akademiets salong eller hjelp til å finne jobb hos en av våre samarbeidspartnere som har ledige stilliner.

I tillegg jobber vi med etablerte skjønnhetspleiere – vi leverer profesjonelle skjønnhetspleieprodukter og arrangerer videreutdanningsseminarer. Teamet vårt består av flinke instruktører som opptrer på shower og konkurranser og holder kurs internasjonalt. De er de første som oppdager nye tendenser og teknikker og deler dem med studenter slik at de kan alltid være blant de mest etterspurte på markedet og være et steg foran konkurrenter. Vi holder både kurs i enkelte temaer som f.eks. vippeextensions og keratinbehandling av hår og omfattende halvtårskurs hvor man blir profesjonell skjønnhetspleier og er klar til å begynne å jobbe. Våre kurs dekker temaer innen hårpleie, neglepleie, ensiktspleie og kroppspleie og er tilpasset etter nivå, fra nybegynnere til skjønnhetspleiere som allerede jobber i salonger eller skjønnhetspleieklinikker, f.eks. opplæring i en ny behandlingsteknikk.