Salgsbetingelser

Salgsbetingelser Norwegian International Beauty Academy AS

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer (produkter) fra www.nibacademy.no til forbrukere. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

Fargestoffer og produkter for profesjonell bruk selges kun til fagfolk etter du sender din organisasjonsnummeret eller diplom.

For å kunne handle på www.nibacademy.no må du ha fylt 18 år.

1. Parter

Selger er: Norwegian International Beauty Academy AS, 4006 Stavanger Østervåg 41, registrert i Brønnøysund-registeret med org.nr: 819 512 132, Telefon nummer: 96857918, E-post adresse: info@nibacademy.no, og blir i det følgende benevnt "vi" eller "oss". Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt "du", "deg", "din" eller "ditt".

2. Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nedenfor. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren innen 1 – 2 virkedager og sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Hvis produktet er ikke kamp forbruker forplikt å melde innen 2 virkedager fra leveringsdato. Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller takke nei til. Du har likevel rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling såfremt denne er i samsvar med det vi har tilbudt. Unntak kan forekomme, se pkt. 3.

3. Opplysninger gitt i nettbutikken/ utsolgte varer

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. Videre tas det forbehold om kansellering av ordrer beregnet for videresalg.

4. Priser / Betaling / Faktura

Alle priser er inkludert merverdiavgift.

Vare prisen og fraktkostnaden regnes ut automatisk og lagt til den endelige ordre. Vi forbeholder oss retten til å forandre priser på produkter som er i kampanjer o.l. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil (se nedenfor) får ikke tilbakevirkende kraft. Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra Norwegian International Beauty Academy AS sin side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken som er større enn 15% av normal utsalgspris, kan Norwegian International Beauty Academy AS ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Betaling kan gjøres med PayPal eller overfor til Norwegian International Beauty Academy AS kontonummer. Forbruker er forpliktet til å foreta betaling innen 1 - 3 virkedager. Fakturaen sendes til e-posten som du oppga ved registrering.

5. Frakt

Vi sender pakkene i posten. Dette betyr at pakken kommer på lokale posten. Varen vil være sendt så snart pengene vil være overført til Norwegian International Beauty Academy AS bankkonto. Fast fraktpris i hele Norge er NOK 150,-; Worldwide er NOK 300,-. Det vil være mulig å spore din forsendelse. Normal leveringstid er 2 – 5 dager. Hvis den bestilte varen ikke er på lager – vi vil kontakte deg og fortelle hvor mye skal ta levering periode. Maksimale leveringstid er 10 virkedager. Vær oppmerksom på at levering kan ta lengre tid når det er helligdager og ”røde dager” i kalenderen. Husk derfor å bestille i god tid før slike dager.

6. Personopplysninger

Norwegian International Beauty Academy AS er ansvarlig for de personopplysningene du som kunde gir til oss. Denne informasjonen blir brukt for å gi deg best mulig service og for å gi deg gode tilbud fra oss. Vi gir ikke opplysninger om deg videre til noen utenfor Norwegian International Beauty Academy AS. Personopplysningene vil kunne brukes så lenge du er aktiv kunde hos Norwegian International Beauty Academy AS. De vil bli oppbevart inntil du sletter opplysningene selv eller ber om at de blir slettet.

Norwegian International Beauty Academy AS behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Som medlem i Norwegian International Beauty Academy AS Kundebase, eller som kunde hos Norwegian International Beauty Academy AS nettbutikk, samtykker du til at dine personopplysninger, samt opplysninger om dine kjøp som gjøres hos Norwegian International Beauty Academy AS, innhentes, lagres og behandles for å administrere kundeforholdet, optimalisere våre tilbud og forbedre vår kundeservice. I denne forbindelse innhenter vi og behandler dine personalia, kontaktinformasjon og opplysninger om hvilke produkter du har kjøpt.

Som medlem i Norwegian International Beauty Academy AS Kundebase, eller som kunde hos Norwegian International Beauty Academy AS nettbutikk, samtykker til at Beauty Solutions kan benytte elektroniske kommunikasjonsmidler for å kommunisere med deg om forhold av betydning for kundeforholdet, sende deg nyhetsmail og markedsføring for tilbud, tjenester og varer. De som ikke ønsker å motta adressert reklame og tilbud, eller kan når som helst kontakte Norwegian International Beauty Academy AS og kreve at denne markedsføringen stanser.

Du er ansvarlig for å holde medlemsopplysningene dine oppdaterte til enhver tid. Du har tilgang til å endre dem på (Min Konto: http://nibacademy.no/index.php?route=account/login/).Norwegian International Beauty Academy AS fraskriver seg ansvar for ethvert problem som måtte oppstå som følge av feil i opplysninger du har registrert.

Henvendelser om dine personopplysninger kan rettes til Norwegian International Beauty Academy AS kundeservice via e-post: info@nibacademy.no.

7. Reklamasjon

Hvis en vare er skadd eller feilaktig når den ankommer kunden skal reklamasjon skje innen 2 dager fra leveringsdato. Som kunde har du ansvar for å undersøke produktene nøye når du mottar dem for å forsikre deg om at de er feilfrie.

Varene/produktene skal returneres i originalforpakninger samt godt pakket inn i av Posten godkjent ytteremballasje (f.eks. bølgepapp). Eventuelle transportskader på grunn av mangelfull innpakking debiteres kunden.

 

8. Angrerett

Forbruker har rett til å angre et kjøp innen 14 dager fra den dagen du tok imot varen eller en vesentlig del av denne.  Forbruker må gi melding til tjenesteyter dersom angreretten benyttes.

De returnerte varene/produktene skal være uåpnede og uskadde. Ved returen skal varen/produktet pakkes godt inn (i samme emballasje som den ble sendt i fra Norwegian International Beauty Academy AS). Transportskader som oppstår på grunn av mangelfull innpakking debiteres kunden. Norwegian International Beauty Academy AS tar ikke ansvar for transporten av den returnerte forsendelsen. Fraktkostnad for returen betales av kunden.

Angreretten gjelder ikke hvis forseglingen/plomberingen er brutt. Angrerett gjelder kun om varen med originalforpakning er i vesentlig uforandret tilstand. Hvis forseglingen/plomberingen er brutt sendes varene/produktene tilbake kun etter oppfordring fra kunden. I slike tilfeller debiteres ny fraktkostnad.

www.nibacademy.no må ikke erstatte profesjonell hjelp ved alvorlig sykdom. Vi tar ikke ansvar for feil bruk av våre produkter, da riktig bruk normalt ikke medfører helsefare. Dersom du har langvarig eller tilbakevendende symptomer, eller er i tvil om du har en alvorlig lidelse eller sykdom, anbefaler vi deg å kontakte din lege.